dissabte, 13 de març del 2010

CREAM UN CONTE

A les classes de 4 anys ens ha visitat Julieta la formigueta. Ens ha contat un conte i l'ha anat dibuixant amb ceres mentre el contava. El conte es diu: LA TORTUGA PORUGA. I comença així...
Hi havia una vegada na Tortu que era una tortuga molt poruga que vivia a la vall. Tenia molta por a la fosca i sempre dormia amb una cuca de llum que li donava claretat en el seu estudi. Na Tortu tenia dos amics, n'Antonio el cranc pelut, i n'Enric l'eriçó, als qui els agradava molt jugar a la platja de la vall. Na Tortu sempre se'ls mirava per la finestra però no hi anava a jugar perquè tenia por. N' Enric cada setmana l'anava a visitar i li contava moltes notícies de la vall. Li va dir que feina poc havia arribat a la platja n'Anna la saragantana perquè volia tranquil·litat i li molestaven les renous del poble de Ciutadella. Na Tortu va pensar que n'Anna era molt valenta i va decidir anar a visitar-la. Va caminar fins la caseta on vivia n'Anna devora les roques, va passejar per la platja, es va banyar a la mar, va prendre el sol amb n'Anna i es van fer amigues. Després na Tortu va anar a visitar n'Enric l'eriçó però, com que les tortugues són lentes, prest es va fer de nit i la foscor la va espantar. Tenia por dels monstres però sabia que els monstres no existeixen. De les ombres va sortir na Julieta la formigueta i li va dir que no ha de tenir por perquè la nit és bona i ens ajuda a relaxar, somiar i descansar. Na Julieta va acompanyar na Tortu a ca n'Enric i van disfrutar de la lluna i les estrelles. N'Enric va estar molt content i les va convidar a sopar. Més tard les va acompanayar a ca seva. S'ho van passar molt bé, i...a partir d'aquest dia tan llarg i agradable na Tortu mai més va tenir por i va dormir sempre amb el llum apagat.
La història us ha agradat?
Tots els fillets i filletes l'han escoltada amb molta atenció i després han dibuixat el personatge o personatges que més els ha agradat. Ha estat molt agradable i ens ho hem passat molt bé!



1 comentari:

odedafaggart ha dit...

titanium fishing pliers | Shop - Titanium Fishing Pliers
Buy titanium fishing pliers titanium watch band online in Australia at totaniumarts.com. 2019 ford edge titanium for sale This is a edc titanium new tool titanium 6al4v that titanium jewelry for piercings can help you find the best value.